Hyppää sisältöön

Vuorovaikutus-luento & speed date 14.1.2023 (Helsinki)

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Sateenkaariperheet ry, Hämeentie 29, 7krs.
Lisätietoja

Tule kuulemaan luento vuorovaikutuksesta sekä osallistumaan vanhemmuuskumppanin etsintään tarkoitettuun speed date-tapahtumaan. Tapahtuma vaatii ennakkoilmoittautumisen, löydät linkin lisätiedot-kohdasta. Tapahtumatila ei valitettavasti ole esteetön. Voit kysyä lisää esteettömyydestä hanna.ruohonen@sateenkaariperheet.fi

Luennolle on mahdollisuus osallistua, vaikka ei valitsisi jäädä speed date-osioon. Niille, jotka eivät osallistu speed date tapahtumaan, on luennon jälkeen mahdollisuus jäädä jatkotyöstämään (yhteiskeskustelu) vuorovaikutus-teemaa työntekijän kanssa.

Illan ohjelma:

klo 17:00-18:30 luento vuorovaikutuksesta

klo 18:30-20:00 pikakohtaamisosio (speed date)

tai jos et osallistu pikakohtaamiseen

klo 18:30-20:00 mahdollisuus syventävään keskusteluun pienryhmässä luennon teemoista

Speed date-osuus aloitetaan noin klo 18:30. Speed date on tarkoitettu vanhemmuuskumppani(e)n etsimistä varten. Ohjatussa pikatutustumisosiossa pääset keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa. 

Speed Date eli pikakohtaamisosio, on suunnattu niille, jotka haaveilevat kumppanuusvanhemmuudesta tai suunnittelevat perustavansa apilaperheen, siis kaikille, joilla on suunnitelmissa jakaa vanhemmuus jonkun muun kuin oman rakkaus/seksikumppanin kanssa, ja joilla vanhemmuuskumppani(t) on vielä löytämättä. 

Jaa somessa: