Hyppää sisältöön

Picnik kumppanuuperheille / Tampere

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Näsinpuisto, Tampere
Lisätietoja

Kutsumme kaikki Tampereen ja lähialueen kumppanuusperheet, kumppanuusvanhemmuudesta haaveilijat ja kumppanuusvanhemmuutta omaksi lapsiperheellistymisvaihtoehdoksi pohtivat yhteiseen tapahtumaan pe 9.6.2023 kello 15-18 Näsinpuistoon Tampereelle.

Voit saapua itsellesi sopivaan ajankohtaan. Virallinen ohjelma päättyy kuudelta, mutta yhdessäoloa voi jatkaa niin pitkään kuin huvittaa.

– Lapsille: kivaa ohjelmaa ja leikkiseuraa
– Aikuisille: keskustelua, tietoa, vertaisuutta, uusia esitteitä ja vanhemmuuskupla-keskustelukortteja.
– Vanhemmuuskumppani(e)n etsijöille: mahdollisuus tutustua muihin vanhemmuuskumppania etsiviin. Jos porukkaa ilmaantuu riittävästi, voidaan pistää pystyyn mini speed date.

Mukaan säänmukaiset vaatteet, eväät ja viltti. Säävaraus; jos sataa kaatamalla, tapahtuma siirtyy toiseen ajankohtaan. Vetäjät tunnistat vaaleansinisistä huppareista, joita koristaa Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen vauva-logo. Toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta pystymme varaamaan riittävästi tarvikkeita ja ylläreitä, myös esiintyjää kiinnostaa osallistujamäärä.

Ilmoittautuminen täältä tai lisätietoja kohdasta.


Ilmoittautuneille laitetaan tarkka tapaamispaikka ja ilmoitetaan mahdollisista muutoksista.

Tervetuloa viettämään yhdessä rentoa iltapäivää ja nauttimaan hyvästä seurasta ja kivasta kesäsäästä. Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Sateenkaariperheet ry:n Kumppanuusvanhemmaksi – kun lapsi syntyy kahden kodin lapseksi -hanke.

Jaa somessa: