Hyppää sisältöön

Ennakkovalmennus (intensiiviviikonloppu,Tampere)

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Toimintakeskus AitO, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere.
Lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan kumppanuusvanhempien ennakkovalmennukseen!

Valmennuskurssi on tarkoitettu kaikille kumppanuusvanhemmuutta suunnitteleville. Kurssi toteutetaan Tampereella 26.-28.5.2023 (toimintakeskus AitO sijaitsee Aitolahdella Näsijärven rannalla, noin 25 kilometriä Tampereen keskustasta. Osoite: Kirjoniementie 15, 33680 Tampere). Kurssille osallistuvat tapaavat ennen valmennusta etäyhteydellä 15.5. klo 18:00-20:30 (Zoom-alusta).

Kurssille osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Löydät linkin ilmoittautumiseen tapahtuman lisätiedoista.

Tällä intensiivikurssilla käydään läpi mahtava määrä tietoa, jota jokainen lapsiperheellistymisen tielle lähtevä ja kumppanuusvanhemmuutta harkitseva tai suunnitteleva tarvitsee. Valmennus on suunnattu kaikille kumppanuusvanhemmuudesta kiinnostuneille sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Kurssille otetaan yhteensä 20 osallistujaa. Kurssi pidetään suomeksi. Osallistujat voivat halutessaan käyttää myös esim. englantia ja pyrimme yhdessä siihen, että kaikki tulevat ymmärretyiksi. Kurssilla ei kuitenkaan ole tulkkausta.

Tämä täysihoidon ja majoituksen sisältävä kurssi maksaa osallistujilta 50e. Kouluttajina toimivat Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen työntekijät Hanna Ruohonen ja Kaisa Niittynen. Kurssilla on mukana myös kokemuskouluttajia.

Kurssilla majoitutaan kahden hengen huoneissa. Jos haluat yhden hengen huoneen, saat sellaisen maksamalla lisähinnan 36e.

Viikonlopun teemat ja käsiteltävät aiheet:

  • Johdanto ja tutustuminen
  • Minä kumppanuusvanhempana ja lapsen näkökulma
  • Miten lapsia tehdään, vanhempien väliset sopimukset ja laki
  • Vanhempien väliset suhteet ja perhearki
  • Arjen kokemuksia perhe-elämästä ja palveluista

Asiasisältöjen lisäksi toimintakeskus tarjoaa meille upeat puitteet vapaaseen keskusteluun, ulkoiluun ja yhdessä hengailuun.

Valmennukseen kuuluu myös henkilö/perhekohtainen ohjauskäynti perhevalmentaja Kaisa Niittysen kanssa. Valmennuksen aikana sovitaan osallistujien kanssa mahdollisesti syksyllä pidettävästä yhteistapaamisesta.

Jaa somessa: